Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дергачах відбувся урочистий захід з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку

Новини
01.10.2021

1 жовтня в Будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку.

Учасників заходу привітали депутат обласної ради, перший заступник міського голови Євген Шатохін, секретар міської ради Світлана Кучеренко, заступник очільника громади Лариса Несміян.

Євген Шатохін наголосив на особливому ставленні керівництва громади до представників старшого покоління: «Нашим пріоритетом є підтримка Територіального центру соціального обслуговування «Берегиня» та покращення життя людей похилого віку, пенсіонерів, щоб вони побачили, що дійсно громада починає змінюватися на краще, щоб вони застали ці зміни. Громада отримала транспорт для надання соціальних послуг особам з обмеженими фізичними можливостями, що знаходяться на обліку в терцентрі. На початку жовтня соціальним робітникам буде передано у користування 10 новеньких велосипедів. Також, планується придбати скутери. Я щиро вдячний кожному з вас за вклад у розвиток рідного краю, за багаторічну працю, доброту і мудрість! Все, що має наше місто та старостати – це все завдяки вашій праці та самовідданості!»

Почесними грамотами Дергачівської міської ради за активну участь в організації культурного життя терцентру «Берегиня» та з нагоди відзначення Міжнародного дня людини похилого віку нагороджено:
🔹Сергія Яковича Тєлєгіна;
🔹Ларису Миколаївну Клеймьонову;
🔹Надію Михайлівну Головко;
🔹Валентину Олексіївну Прокопенко;
🔹Наталію Вікторівну Зарубіну.

Після офіційної частини для всіх присутніх розпочався святковий концерт «Зігріємо серце добротою» за участі творчих колективів Будинку культури та територіального центру «Берегиня».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше