Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дергачах відбувся мітинг-реквієм, присвячений відкриттю меморіальної дошки Дмитру Дончаку, незмінному керівнику Дергачівської лікарні у 2002-2022 роках

Новини
15.06.2023

Сьогодні у Дергачах відбувся мітинг-реквієм, присвячений відкриттю меморіальної дошки Дмитру Дончаку, незмінному керівнику Дергачівської лікарні у 2002-2022 роках.

Кандидат медичних наук, заслужений лікар України, видатний хірург, почесний громадянин Дергачівського району за 40 років професійної сумлінної праці зробив вагомий внесок у розвиток медицини Дергачівщини, неодноразово нагороджувався державними відзнаками за активну громадську позицію, людяність, порядність та відданість своїй справі.

Дмитро Юрійович пішов з життя 31 січня минулого року після тяжкої хвороби. Сьогодні від дня його смерті минає рівно 500 днів. Його постать назавжди увійшла в історію Дергачівщини. Тепер пам’ять про Дмитра Дончака відображена у меморіальній дошці на будівлі поліклінічного відділення Дергачівської центральної лікарні.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше