Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дергачах відбувся боксерський турнір «Відкритий ринг»

Новини
22.10.2023

🥊 У Дергачах відбувся боксерський турнір «Відкритий ринг», в якому взяли участь спортсмени з 6-ти громад Харківської області – Дергачівської, Валківської, Богодухівської, Височанської, Люботинської та Мереф’янської.

50 учасників – хлопців та дівчат – віком від 7-ми до 18-ти років змагалися між собою за призові місця, оцінювали власні вміння і перевіряли навички суперників.

За результатами турніру спортсмени з міста Дергачі здобули перше командне місце 🥇. Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко привітав юних дергачівців та їхнього тренера Дмитра Грінченка, який від імені Боксерського клубу «Зевс» виступив ініціатором та організатором цього заходу.

💪 Спорт – це шлях здорової нації. Бокс – це козацький дух, реакція, сила та мотивація до самовдосконалення. Запрошуємо всіх долучатися до секції боксу та інших спортивних секцій, які функціонують на базі Спортивно-оздоровчого комплексу «Зевс».

Захід відбувався з дотриманням необхідних безпекових норм. Усі учасники та гості заходу були ознайомлені з алгоритмом евакуації в укриття у разі повітряної тривоги.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше