Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дергачах відбулася зустріч представників Харківського обласного ТЦК та СП, відділу соціального захисту Дергачівської міської ради і відділу обслуговування громадян Пенсійного фонду України в Харківській області з родинами військовослужбовців, які загинули, зникли безвісти або перебувають у полоні

Новини
27.12.2023

Метою зустрічі стало проведення консультацій щодо отримання матеріальних компенсацій і пільгових статусів.

Так, представники обласного ТЦК та СП детально обговорили механізми оформлення фінансової допомоги від держави, зокрема забезпечення одноразової грошової допомоги, оформлення пільг та субсидій, які існують для родичів українських воїнів, що відносяться до вищезазначених категорій.

Уповноважені працівники Пенсійного фонду України та відділу соцзахисту Дергачівської міськради розповіли про процедури призначення пенсій у зв’язку зі втратою годувальника і надання статусу «член сім’ї загиблого захисника чи захисниці України», на підставі якого людина отримує право на пільги.

Нагадуємо, що з метою підтримки родин загиблих оборонців України Дергачівською міською радою створені спеціальні соціальні програми. Зокрема, за програмою фінансової підтримки на поховання загиблих військовослужбовців з бюджету громади у 2023 році було виділено 323 155 грн.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше