Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дергачах відбулась зустріч начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка з представниками Надзвичайного і Повноважного Посла Королівства Бельгія в Україні Пітера Ван де Вельде та благодійної організації «Добробат»

Новини
28.11.2023

Візит наших партнерів до Дергачів став ще одним важливим кроком до зміцнення плідної співпраці, яка полягає у пришвидшенні відновлення соціальних закладів Дергачівської громади. Один з таких - дошкільний заклад «Калинка», який зазнав руйнувань в результаті російських обстрілів.

Представники «Добробату» розпочали ремонті роботи цього об'єкта у липні 2023 року. Частина робіт здійснювалась на волонтерських засадах, інша за співфінансування Дергачівської міської ради та уряду Бельгії. За цей час у закладі здійснено заміну дахової конструкції, встановлено вікна, утеплено стіни, проведено штукатурні роботи, монтаж натяжних стель, відновлено системи опалення та пожежної сигналізації тощо. На даний момент на об'єкті тривають фінальні внутрішні роботи, які заплановано завершити до кінця 2023 року.

Шановні українські та бельгійські благодійники! Щиро дякуємо вам за суттєву допомогу Дергачівщині! Разом зробимо життя наших людей комфортнішим!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше