Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дергачах тривають роботи з відновлення дошкільного закладу «Калинка»

Новини
12.07.2023

👷 Заклад зазнав суттєвих руйнувань в результаті обстрілів агресора, внаслідок чого пошкоджено покрівлю одного з навчальних корпусів, зруйновано уламками снарядів групові приміщення, дитячі кімнати відпочинку та ігор, коридори, миючі кімнати. Система опалення, пожежна сигналізація, фасад, територія подвір’я, на жаль, все зазнало значних пошкоджень. Заклад не має облаштованого укриття, тому є необхідність в його створенні та облаштуванні.

🤝 Для відновлення одного з корпусів дитячого садочку виділено кошти від Дергачівської міської ради для придбання будівельних матеріалів, а також у співпраці з Благодійною організацією Добробат розпочато ремонтні роботи.

Триває велика і кропітка робота з відновлення закладу, а ми чекаємо, що у квітучій «Калинці» та нових приміщеннях знову залунає дитячій спів та сміх! 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше