Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У Дергачах недоброчесні громадяни засмітили та розбили дитячий майданчик

Новини
27.09.2023

⚠ Шановні дергачівці! На цих фотографіях ви можете побачити стан дитячого майданчика на перетині вулиць Борейської та Трояндової у мікрорайоні Нові Дергачі.

30 червня цей дитячий майданчик було приведено до ладу зусиллями наших комунальників. Не минуло і трьох місяців, як недоброчесні місцеві жителі примудрилися засмітити його банками і пляшками з-під алкогольних напоїв, сигаретними недопалками, упаковками від їжі та іншими відходами життєдіяльності. Окрім цього, тутешні «відпочивальники» відламали частину бетонної (!) лавки для відпочинку, пошкодили огорожу, зламали дитячу гойдалку та завдали цьому об’єкту іншої шкоди.

Вчинок тих, хто це зробив, є повністю аморальним. Такі дії знецінюють роботу комунальників і відбирають право на дозвілля дітей, які гралися на цьому майданчику.

Звертаємось до усіх небайдужих людей! Якщо ви стали свідками псування комунального майна, повідомляйте до Національної поліції України за номером 102, а також, за можливості, фіксуйте ці факти на фото та відео і повідомляйте на гарячу лінію Дергачівської міської ради:
380678072867, пн-пт – з 8:00 до 16:00, сб – з 8:00 до 16:00

Зі свого боку, у випадку встановлення осіб винуватців, Дергачівська міська рада блокуватиме можливість надання їм будь-якої гуманітарної допомоги.

Тим, хто не цінує працю і комфорт оточуючих, немає місця у цивілізованому суспільстві!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше