Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У четвер, 27 липня 2023 року, о 16:00, відбудеться онлайн-вебінар: “Як подати заявку на відновлення пошкодженого війною майна”

Корисна інформація
21.07.2023

Під час заходу ви:

- дізнаєтеся, як самостійно подати заявку на відновлення пошкодженого війною майна на https://pidmoha.gov.ua/

- навчитеся оптимально складати кошторис відновлення будівлі

- розглянете приклади опублікованих заявок

- ознайомитеся з іншими можливостями сайту https://pidmoha.gov.ua/

До участі у вебінарі запрошуються представники громад, волонтерів та локальних адміністрацій Київської, Чернігівської, Харківської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької областей.

Просимо зареєструватися на вебінар у цій гугл-формі (до 23 липня включно): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBSt22LjsbhSBurD5UotRS0Wf1xCt-xEXeaWUnUrL9szgH1Q/viewform
Докладну інформацію про вебінар зареєстровані учасники отримають на вказані у гугл-формі пошти.

Коли: четвер, 27 липня 2023 року, 16:00-17:00

Де: платформа Zoom

В разі виникнення питань, звертайтеся за телефоном 0688227211 (Павло)

Вебінар відбудеться в рамках ініціативи  “Сміливі Скаути” - проєкту зі збору інформації про пошкоджені будинки, оптимізації пошуку фінансування для відновлення житла у громадах України, постраждалих від російського вторгнення у 2022-2023 роках.

Так, на платформі “Підмога” розміщується десятки запитів власників пошкоджених квартир та будинків з розрахованими будівельниками кошторисами ремонтних робіт і матеріалів. Додатково ми прагнемо навчити громади власноручно лишати такі заявки і поширювати інформацію про цей проєкт, про відбудовчі можливості. Оприлюднені історії мають значні шанси отримати допомогу від благодійників.

Проєкт реалізовується Благодійним фондом “Сміливі” у партнерстві з платформою “Підмога” та за підтримки Prague Civil Society Centre та Helvetas.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше