Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У 2023 році дергачівські спортсмени-гирьовики стали одними з кращих в Україні!

Новини
17.11.2023

Сьогодні перший заступник начальника Дергачівської міської військової адміністрації Костянтин Лизлов разом з депутатами міської ради Олексієм Степаненком та Віктором Гилуном нагородили представників гирьового спорту подяками військової адміністрації.

Карина Морозова, Ольга Масловець, Ірина Лебединець, Ольга Суворова та Вадим Ісмаїлов неодноразово представляли Дергачівську громаду та Харківську область на всеукраїнських змаганнях. У жовтні 2023 року наші спортсмени стали чемпіонами та призерами Кубку України з гирьового спорту, який відбувся у Києві.

Шановні спортсмени, ви є взірцем професіоналізму, відповідального ставлення до своєї справи та популяризаторами здорового способу життя у нашій громаді! Бажаємо вам нових успіхів та перемог! 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше