Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Третього червня відбувся черговий прийом громадян Дергачівським міським головою

Новини
03.06.2021
На особистому прийомі громадян Вячеслав Задоренко поспілкувався з мешканцями Дергачів, Козачої Лопані, Слатиного, Руської Лозової і Лобанівки.
Земельні питання ?️
Мешканці Слатиного підняли проблему неякісного постачання електроенергії та обмеження договірної потужності. Також було озвучено питання отримання земельних ділянок в оренду для ведення городництва по вулицям Харківській (25, 27, 29 будинки) та Башликова (1, 2, 3 будинки).
Вячеслав Задоренко доручив профільному заступнику міського голови Інзі Токаренко та начальнику відділу Дергачівської філії Головного управління Держгеокадастру Олесі Корсун-Цуркан детально вивчити зазначені земельні питання з метою їхнього подальшого вирішення.
Житлово-комунальне господарство ?️
Мешканець міста Дергачі звернувся до Вячеслава Задоренка з проханням провести ремонтні роботи та прочистити канави до водостоків в районі вулиці Центральної, 140-146.
Питання було оперативно вивчене та поставлене на особистий контроль міського голови.
Соціальні питання ?‍?‍?
Жителі Козачої Лопані та Лобанівки, які звернулися за наданням матеріальної допомоги, отримали підтримку міського голови.
Також було розглянуто звернення багатодітної матері зі Слатиного щодо виділення путівок на оздоровлення дітей.
Стосовно всіх звернень Вячеслав Задоренко надав конкретні відповіді, поставив чіткі завдання для вирішення озвучених питань.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше