Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ТОВ «Харківгаз збут» пропонує нову послугу - Тариф «Твій газ Рівномірний платіж»

Новини
10.09.2021

          ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ!

ТОВ «ХАРКІВГАЗ ЗБУТ» ПРОПОНУЄ НОВУ ПОСЛУГУ - Тариф «ТВІЙ ГАЗ РІВНОМІРНИЙ ПЛАТІЖ»

Обравши «Твій газ Рівномірний платіж», споживачі зможуть спланувати свої витрати на газ наперед – до кінця майбутнього опалювального сезону. Споживачам не обов’язково передавати щомісяця показники лічильника, достатньо зафіксувати їх при переході на тариф та по закінченню його дії.

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» дозволяє клієнту зафіксувати щомісячний платіж на одному рівні та сплачувати за газ однакову суму.

Розмір щомісячного платежу для кожного споживача розраховується індивідуально. Річний об’єм спожитого клієнтом газу множиться на фіксовану на рік ціну газу (7,99 грн) та ділиться на кількість місяців, що залишились до кінця дії тарифу в момент переходу на нього.

Після завершення дії тарифу менеджери компанії розрахують різницю між об'ємом фактично спожитого газу та об'ємом газу, за який сплатив клієнт. Фактичний об'єм спожитого газу буде визначений на підставі даних лічильника споживача. Якщо клієнт використає менше газу, ніж оплатив, надлишок коштів залишиться на його особовому рахунку як переплата на майбутній період. Якщо ж більше, то за цей обсяг газу потрібно буде доплатити за фіксованою в тарифі ціною – 7,99 грн за кубометр.

Переваги тарифу для споживачів:

  • Немає надмірного навантаження на гаманець в опалювальний сезон.
  • Однаковий щомісячний платіж впродовж терміну дії тарифу.
  • Ціна газу протягом терміну дії тарифу не змінюється.

Перейти на тариф «Твій газ Рівномірний платіж» можна за телефоном 057 – 728-93-04 або на сайті компанії .

 

 

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше