Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сумна звістка знову спіткала Дергачівщину. Сьогодні ми попрощалася з Юрієм Анопком, старшим лейтенантом військової частини А4858, який загинув 17 січня у боях поблизу села Ягідне на Куп'янському напрямку

Новини
26.01.2024

Юрій народився у Харкові, де закінчив школу. Навчався у Харківському політехнічному інституті за спеціальністю інженер-електромеханік. До початку великої війни працював інженером-проектувальником у ПАТ "Елакс".

У квітні 2022 року чоловік вступив до Збройних Сил України, боронив суверенітет нашої держави на Харківщині та на Донбасі. На жаль, при виконанні бойового завдання воїн загинув внаслідок атаки ворожого дрона.

Юрій був сильною, вольовою особистістю, щирою та доброю людиною, справжнім другом для багатьох із тих, хто його знав. На момент гибелі чоловікові було 47 років. Захисника поховали на Алеї Слави Семенського кладовища у Дергачах. У чоловіка залишились мати Тетяна та батько Олександр.

Прошу рідних та близьких загиблого прийняти щирі співчуття з приводу непоправної втрати.

Спочивай з миром, герою! Нехай твоя душа віднайде вічний спокій у Царстві Небесному! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше