Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сумна звістка знову спіткала Дергачівщину. Сьогодні громада попрощалася з Олексієм Разіним, солдатом 142-ї окремої піхотної бригади, який загинув 2 лютого у боях поблизу села Іванівка на Куп'янському напрямку

Новини
13.02.2024

Олексій народився у Дергачах. Більшу частину життя прожив у нашому місті, де закінчив Дергачівський ліцей №1. Навчався у Харківському політехнічному інституті.

У 2023 році чоловік вступив до Збройних Сил України, боронив суверенітет нашої держави на Донбасі та Харківщині. Мав спеціальність гранатометника. Під час важких боїв неодноразово отримував важкі поранення та контузії. На початку лютого Олексій зник безвісти. Пізніше стало відомо, що чоловік загинув при виконанні складного бойового завдання.

Олексій був сильною, вольовою особистістю, щирою та доброю людиною, з повним серцем любові до людей та своєї родини. На момент гибелі чоловікові було 46 років. Захисника поховали на Піщанському кладовищі у Дергачах.

У чоловіка залишились мати Валентина, батько Сергій, дружина Тетяна, доньки Аліна та Юлія, онук Леон.

Просимо рідних та близьких загиблого прийняти щирі співчуття з приводу непоправної втрати.

Спочивай з миром, герою! Нехай твоя душа віднайде вічний спокій у Царстві Небесному! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше