Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні вночі російська армія вчинила черговий акт терору проти нашого цивільного населення, обстрілявши з градів Козачу Лопань

Новини
02.02.2023

Внаслідок обстрілів пошкоджено залізничний вокзал, торгівельні об’єкти, декілька приватних будинків, а також адміністрацію Козачолопанського старостинського округу. Будівля адміністрації слугувала гуманітарним штабом, де люди отримували допомогу. Тепер там зруйновано частину стіни, вибиті вікна, через коротке замикання вигоріло підвальне приміщення.

Попри терористичні атаки держави-агресора ми не припиняємо свою роботу, здійснюємо прибирання території і вирішуємо логістичні проблеми.

⚠ Шановні громадяни! Закликаю вас дотримуватись правила двох стін, захистити вікна від ударної хвилі доступними способами, обладнати укриття у підвалах і погребах ваших приватних осель, подбати про якнайшвидший зручний доступ до них. А про знищення російських окупантів подбають наші Збройні сили.

Тримаємось і працюємо на перемогу! Все буде Україна!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше