Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні в Україні відзначається День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Привітання
17.03.2024
Професійне свято комунальників було встановлено Указом Президента України від 15 лютого 1994 року. З тих пір воно щорічно відзначається у третю неділю березня.
 
З цієї нагоди голова Дергачівської громади Вячеслав Задоренко відзначив почесними подяками міської військової адміністрації керівників та робітників наших комунальних підприємств «Дергачікомунсервіс», «Постачальник послуг», «Дергачівська міська ритуальна служба», «Дергачіекоресурс», а також відділ житлово-комунального господарства та господарського забезпечення Дергачівської міської ради, підрядну організацію ТОВ «Теплорембуд проект».
 
Шановні комунальники! З перших днів великої війни ви долучилися до спротиву російському агресору, допомагаючи нашим захисникам будувати лінії оборони, готувати та доставляти дрова для обігріву бліндажів і блокпостів. Сьогодні завдяки вашій кропіткій роботі у нашій громаді підтримується чистота, виконуються роботи з благоустрою території, забезпечується ремонт комунікацій та здійснюється оперативне усунення різнопланових проблем. Дякуємо за ваш професіоналізм, самовідданість та турботу! 🤝
 
Зі святом! 🎉
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше