Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні у Дергачах відбулась зустріч начальника Дергачівської МВА Вячеслава Задоренка з представниками та власниками приватних підприємств Дергачівської громади

Новини
02.11.2023

Незважаючи на складні часи, питання створення максимально якісних та прозорих умов підтримки функціонування підприємств постійно перебуває у нашому пріоритеті. Підприємці та бізнесмени - люди, які своєю кропіткою та важкою працею створюють нові робочі місця, тим самим забезпечуючи економічний фундамент Дергачівщини та України.

На жаль, через замінованість посівних площ, бойові дії на кордоні, постійні обстріли прикордонних населених пунктів, відновити довоєнний рівень життя, повернути до громади великий та середній бізнес наразі дуже складно.

Значна кількість підприємств Дергачівщини були суттєво пошкоджені або знищенні під час агресії рф. Маємо надію, що для власників таких підприємств буде запущена державна програма фінансової підтримки, за аналогією програми єВідновлення.

Важливим аспектом у відновленні економічного потенціалу на даному етапі є надання мікрогрантів для розвитку існуючих бізнесів та створення нових. За сприяння міжнародних організацій та державних програм розвитку у Дергачівській громаді вже діють мікрогрантові проєкти для місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб.

🏗 Роботи з відновлення приватних домоволодінь у межах реалізації програми єВідновлення, реконструкція та відбудова багатоповерхових будинків, закладів медицини та освіти, ремонти доріг - ці кроки направлені на прискорення повернення людей до власних домівок, створення привабливого інвестиційного клімату Дергачівщини та суттєве покращення логістичних сполучень.

Шановні підприємці, ваша робота заслуговує виключної поваги! Сподіваюсь, що разом з вами ми відбудуємо Дергачівську громаду та зробимо її ще кращою! 🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше