Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні у Дергачах відбулась робоча зустріч представників міжнародної організації Corus International та громадської організації «Харківський обласний центр дорадництва» з мешканцями нашої громади

Новини
25.03.2024

Нагадаю, що благодійники продовжують реалізовувати проєкт «Відновлення засобів до існування в сільському господарстві для забезпечення продовольчої безпеки в Україні» на території Дергачівської громади. За результатами плідної співпраці з вищезазначеними організаціями мешканці громади мають можливість брати участь в грантових проєктах та курсах лекцій, отримувати парники для розсади, посадкове насіння та кришки для консервації, а також суттєву підтримку у вигляді технічного устаткування - бензопили, косарки для трави, оприскувачі, буржуйки тощо.

Сьогоднішню лекцію на тему: "Зберігання та переробка овочевої і баштанної продукції", яка підготовлена представниками Інституту овочівництва і баштанництва Національної академії аграрних наук відвідав Махмуд Бах, головний операційний директор, член вищого керівництва, керівник міжнародного розвитку та фінансів Corus International.

Мав за честь поспілкуватися та обговорити подальшу інтенсифікацію нашої співпраці з паном Махмудом, який має більш ніж 20-річний досвід роботи у сфері міжнародного розвитку, державної політики, фінансового менеджменту, державного та судово-бухгалтерського обліку, консалтингу та проектного фінансування як у державному, так і у приватному секторах США та інших країн світу.

Друзі, дякую за вашу суттєву підтримку аграрного потенціалу Дергачівщини! Працюємо далі - працюємо більше! 🤝

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше