Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні свій 96-й день народження святкує корінний мешканець Дергачів, ветеран Другої світової війни Григорій Тимофійович Лебідь!

Привітання
17.04.2023

Свого часу Григорій Лебідь пройшов через пекло Другої світової війни. Чоловік став на захист рідної землі у 1944 році, 3 рази потрапляв до госпіталю, зміг дійти до Берліна, де й зустрів перемогу. Григорій Тимофійович пройшов складний бойових шлях, за що був нагороджений чисельними медалями та орденами.

У цей святковий день зі щирими привітаннями та подарунками до іменника завітали голова Дергачівської організації ветеранів України Сергій Остапенко, депутат міської ради, радник міського голови Олексій Степаненко та керівник інформаційного сектору міської ради Олександр Кулік.

Від щирого серця вітаємо Григорія Тимофійовича з особистим святом! Бажаємо міцного здоров'я, сімейного добробуту, скорішої перемоги та мирного неба над головою!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше