Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні протягом усього дня продовжуються інтенсивні обстріли міста Дергачі

Новини
11.03.2022

Окупанти б’ють з артилерії по житлових кварталах та об’єктах цивільної інфраструктури. Є інформація щонайменше про трьох загиблих, двоє з них – колишній начальник Дергачівського райвідділу поліції, експроректор ХНУВС Валерій Московець з онукою Анастасією.

У результаті обстрілів зокрема пошкоджено будівлю відділення екстреної медичної допомоги і корпуси Дергачівської центральної лікарні, сторож лікарні отримав поранення. Ворожі бомби також влучили у Дергачівський будинок культури та промислове підприємство «Бріг».

Серйозних пошкоджень зазнала житлово-комунальна інфраструктура. Наразі Дергачі повністю відключені від газу через потрапляння снарядів у трубу високого тиску, у декількох районах міста відсутня електроенергія.

❗ У зв’язку з цим я звертаюсь до всіх дергачівців з проханням ПЕРЕКРИТИ ГАЗОВІ ТА ВОДОПРОВОДНІ КРАНИ І ЗЛИТИ ВОДУ З ТРУБ. Це необхідно зробити для запобігання заледенінню трубопроводів.

ДСНС намагається оперативно ліквідовувати пожежі, спричинені бомбардуваннями. Аварійні роботи на газових та електричних магістралях розпочнуться після завершення обстрілів.

Місто знаходиться під контролем Збройних сил України!

Дергачівський міський голова Вячеслав Задоренко на Facebook

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше