Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні під головуванням заступника міського голови Олександра Туренка відбулось чергове засідання штабу підготовки до опалювального сезону 2023-2024 років

Новини
05.10.2023

📢 На засіданні були присутні старости, керівники комунальних підприємств громади, уповноважені особи, представники АТ "Харківобленерго" та Дергачівського УЕГГ Харківської філії ТОВ "ГРМУ". Заслухано звіти про стан підготовки до опалювального сезону, а також доповіді про відновлення інфраструктури Дергачівської громади.

💡 Важливим завданням стала розробка та узгодження єдиного алгоритму дій при відключенні електроенергії, газопостачання та мобільного зв'язку. Працівники комунальних закладів проінформовані щодо точок збору та терміну прибуття до обраних локацій. Ці міри мають гарантувати безперебійну роботу критично важливих підприємств.

🏫🏥 Керівники та представники медичних закладів, освіти, культури, спорту, органів місцевого самоврядування відзвітували про готовність до опалювального сезону, а також до критичних ситуацій, для подолання яких підготовлені запаси палива для генераторів, необхідного технічного обладнання та транспорту.

⚡️ Фахівцями Дергачівського РЕМу проводяться роботи у Прудянці, Цупівці та Руській Лозовій. До кінця жовтня планується повне заживлення Руської Лозової. Нагальним завданням залишається перехід до робіт з відновлення електроенергії на лінії Лобанівка - Дубівка, реалізація якого розпочнеться після закінчення робіт у Руській Лозовій та Прудянці, а також після завозу необхідної кількості високовольтних ліній електропередач.

⚙️ Фахівцями газорозподільного підприємства Дергачівського УЕГГ Харківської філії ТОВ "ГРМУ" проводяться планові роботи - усунення технічних проблем, підготовка документації, технічних планів у закладах в Дергачах та населених пунктах старостинських округів, - що сприяє своєчасному включенню опалення у вцілілих будівлях. Газовики продовжують роботи з відновлення газу у Цупівці та Прудянці.

Працюємо далі! 🇺🇦

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше