Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні наша громада попрощалася з Євгеном Толстопятовим, солдатом 184-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, який загинув у боях на Бахмутському напрямку

Новини
17.03.2023

Сьогодні наша громада попрощалася з Євгеном Толстопятовим, солдатом 184-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України, який загинув у боях на Бахмутському напрямку.

Євген народився та проживав у Слатиному. Чоловік навчався у місцевій школі, а після її закінчення вступив до СПТУ №52.

На початку лютого Євген зник безвісти. На жаль, з часом стало відомо, що підрозділ Євгена потрапив під мінометно-артилерійський обстріл під час виконання бойового завдання на одній із критично важливих ділянок фронту.

На момент гибелі чоловікові було 46 років. Він був щирою, чесною і доброю людиною, справжнім другом для багатьох із тих, хто його знав. Героя поховали на Михайлівському кладовищі у рідному селищі.

У Євгена залишилась дочка Тетяна, мати Ганна та брат Роман.

Спочивай з миром, друже! Ти завжди житимеш у нашій пам’яті!🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше