Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні ми відзначаємо першу річницю звільнення Руської Лозової від російських окупантів! 

Привітання
29.04.2023

Сьогодні ми відзначаємо першу річницю звільнення Руської Лозової від російських окупантів! 

Шановні мешканці села! Щиро вітаю вас з цією знаменною подією, яка дала нам надію, поклавши початок звільненню усієї Дергачівщини!

Визволення Руської Лозової мало велике значення для Дергачівської та Малоданилівської громад, а також для міста Харкова. Ця успішна операція Сил оборони України дозволила відкинути ворога від обласного центру та зменшити інтенсивність обстрілів Дергачів, Малої Данилівки, Черкаської Лозової, Лісного, П'ятихаток та Олексіївки. Завдяки цьому було збережено сотні людських життів.

Висловлюю величезну вдячність військовим, працівникам силових структур, партизанам руху опору, рятувальникам, медикам, комунальникам, енергетикам та волонтерам, які спільними зусиллями забезпечили звільнення та продовжують роботу над відновленням нормального життя у селі. Разом – ми сила, яку не зломити ворогові, а наша Дергачівщина – незламний щит оборони Харкова!

Бажаю усім міцного здоров'я та добробуту, невичерпних сил, щоб розвивати та якнайскоріше відновити нашу громаду! Впевнений, що наше майбутнє буде сповнене злагоди, миру та процвітання.

Слава Україні! 

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше