Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні ми святкуємо визначний день, який назавжди увійшов в історію Дергачівської громади як результат нашої спільної боротьби за незалежність і суверенітет України!

Новини
11.09.2023

Сьогодні ми святкуємо визначний день, який назавжди увійшов в історію Дергачівської громади як результат нашої спільної боротьби за незалежність і суверенітет України!

Рівно рік тому – 11 вересня 2022-го року – Дергачівщина була звільнена від російських окупантів. Це стало можливим завдяки героїзму наших воїнів, чіткій координації дій між підрозділами Сил оборони України і партизанського руху опору, завдяки невтомній праці волонтерів, рятівників, медиків, комунальників, енергетиків, газовиків, працівників адміністрації та усіх небайдужих людей, які сьогодні своїми діями продовжують наближати перемогу.

Шановні мешканці Дергачівщини! Я щиро вітаю усіх вас з річницею звільнення нашої громади! Невимовна радість цього свята поєднується з гірким смутком скорботи за тими, хто віддав своє життя у боротьбі за нашу свободу.

З нагоди річниці визволення Дергачівської громади від російських окупантів ми поклали квіти та схилили голови над загиблими захисниками України біля меморіальних знаків прикордонникам і тероборонівцям у селі Дементіївка, де минулого року протягом декількох місяців точилися жорсткі бої.

Також у Дергачах ми відзначили почесними медалями тих, хто з перших днів війни працював на благо громади, хто воював, партизанив, волонтерив і робив усе можливе, щоб Дергачівщина стала вільною.

Друзі! Я дякую усім вам за велику любов до України! Спільними діями та наполегливою працею ми довели, що Дергачівщина була, є і буде незламним щитом оборони Харкова!

Слава Україні! Слава Дергачівщині!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше