Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Дергачівська громада простилася з двома загиблими оборонцями України – солдатами Андрієм Будьонним та Владиславом Іваненком

Новини
31.01.2024

Андрій Будьонний народився у Дергачах у 1980-му році, закінчив Дергачівський ліцей №2. До повномасштабного вторгнення проходив військову строкову службу в Одесі. У грудні 2022 року чоловік долучився до Збройних сил України. Андрій був стрільцем-помічником гранатометника у складі військової частини А7401, боронив Батьківщину від окупантів на Донецькому та Запорізькому напрямках.

На початку січня 2024 року Андрій зник безвісти. На жаль, згодом стало відомо, що 11 січня підрозділ чоловіка потрапив під ворожий обстріл під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Новодарівка. Внаслідок тяжкого поранення чоловік загинув. У Андрія залишились мати Наталія, вітчим Костянтин та брат Ярослав.

Владислав Іваненко народився у нашому місті у 2000-му році, де проживав та закінчив Дергачівський ліцей №3. Молодий чоловік не зміг стояти осторонь війни. Ставши на захист Української держави, боєць проявляв стійкість та мужність у боях з агресором на Запорізькому напрямку фронту.

Владислав був командиром відділення розвідувальних безпілотних авіаційних комплексів у складі 3-ї бригади оперативного призначення НГУ. На жаль, чоловік загинув внаслідок ворожого артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Роботине. У Владислава залишились мати Неля та брат Андрій.

Сьогодні українських захисників провели в останню путь на Алеї Слави Семенського кладовища у Дергачах.

Щирі співчуття рідним та близьким загиблих воїнів! Нехай їхні душі віднайдуть вічний спокій у Царстві Небесному! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше