Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Дергачівська громада попрощалася з Юрієм Міщенком, старшим сержантом, навідником гранотометного відділення 127-ї бригади Сил територіальної оборони ЗСУ

Новини
27.04.2023

Сьогодні Дергачівська громада попрощалася з Юрієм Міщенком, старшим сержантом, навідником гранотометного відділення 127-ї бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, який трагічно загинув 20 квітня поблизу Бахмута.

Юрій народився у Киргизії. У 90-х роках батьки чоловіка переїхали до Дергачів, де Юрій провів своє дитинство та більшу частину життя. Після закінчення школи продовжив навчання в Автодорожному інституті.

На момент гибелі захиснику України було 47 років. Він був чесним і порядним чоловіком, справжнім патріотом, гідним сином своїх батьків. Сьогодні десятки людей прийшли попрощатися з загиблим на кладовище по провулку Семенському у Дергачах.

У чоловіка залишилися мати Валентина, батько Юрій та цивільна дружина Вікторія.

Щиро співчуваю рідним та близьким загиблого!

Спочивай з миром, герою! Україна помститься за тебе! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше