Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Дергачівська громада попрощалася з Євгеном Хаімовим, бійцем 227-го батальйону 127-ї окремої бригади ТРО ЗСУ, який загинув 26 січня у важких боях на Південному напрямку фронту

Новини
02.02.2024

Євген народився у Козачій Лопані, де закінчив місцеву школу. З 2017-го року проживав разом з родиною у Слатиному. 

До повномасштабної війни чоловік працював на меблевій фабриці "Прем'єра". У березні 2022 року Євген приєднався до Сил оборони України, мужньо боронив Вітчизну від російських окупантів на Харківщині, Сумщині, Донбасі та Запорожжі. Був нагороджений пам'ятною медаллю "За оборону міста-героя Харків".

На жаль, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Рівнопіль український захисник загинув унаслідок атаки ворожого дрону. Євген Хаімов був мудрою, порядною та щирою людиною, турботливим батьком для своїх дітей. На момент гибелі йому було 32 роки. Сьогодні місцеві жителі провели героя в останню путь на Алеї Слави Семенського кладовища у Дергачах.

У чоловіка залишилась дружина Марина, доньки Аліна та Вікторія, батько Михайло, сестра Олена.

Пам’ять про хоробрість та людяність Євгена назавжди залишиться з нами. Щиро співчуваємо рідним та близьким загиблого з приводу непоправної втрати.

Спочивай з миром, воїне! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше