Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Дергачівська громада попрощалася з Петром Борзилом, солдатом 54-ї окремої механізованої бригади ЗСУ, який загинув 3 листопада у важких боях поблизу села Іванівка на Куп'янському напрямку фронту

Новини
23.11.2023

Петро народився у місті Сватове, де закінчив школу, потім навчався у професійному-технічному училищі у Куп'янську, де отримав спеціальність слюсаря з ремонту автомобілів. З 2000-го року проживав разом зі своєю родиною у Дергачах.

До повномасштабної війни Петро Семенович працював електрозварником на ДП УКК "Харківжитлобуд", потім слюсарем у ПрАТ "УкПостач" у Дергачах. У червні 2023 року Петро приєднався до Сил оборони України та мужньо боронив Вітчизну від російських окупантів. На жаль, під час виконання бойового завдання чоловік загинув.

Петро Борзило був мудрою, порядною, чесною та щирою людиною. На момент гибелі йому було 53 роки. У чоловіка залишилась дружина Вікторія.

Сьогодні дергачівці провели героя в останню путь на Алеї Слави Семенського кладовища, оплакуючи втрату гіркими сльозами.

Пам’ять про хоробрість та людяність Петра назавжди залишиться з нами. Щиро співчуваю рідним та близьким загиблого з приводу непоправної втрати.

Спочивай з миром, герою! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше