Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Дергачівська громада попрощалася з Олегом Міцаєм, військовим 53-ї окремої механізованої бригади, який героїчно загинув 22 березня у боях за захист нашої держави на Вугледарському напрямку

Новини
29.03.2023

Сьогодні Дергачівська громада попрощалася з Олегом Міцаєм, військовим 53-ї окремої механізованої бригади, який героїчно загинув 22 березня у боях за захист нашої держави на Вугледарському напрямку.

Олег проживав у Дергачах з 1985 року. Чоловік провів свою юність та більшу частину життя у нашому місті. У 2014-2015 роках Олег проходив службу в зоні АТО, був нагороджений почесними медалями за високий професіоналізм під час виконання своїх обов'язків.

Після повномасштабного вторгнення російської армії Олег не міг стати осторонь захисту Батьківщини. Чоловік продовжив службу стрільцем-санітаром у Збройних силах України. На жаль, під час артилерійського обстрілу поблизу населеного пункту Водяне, він отримав поранення несумісні з життям.

На момент гибелі Олегу було 45 років. Він був вольовою, сильною, порядною та чесною людиною. Десятки жителів громади прийшли ппроститися з героєм на кладовище по провулку Семенському у Дергачах.

У Олега залишались дочка Валерія та мати Зінаїда.

Спочивай з миром, воїне! Пам’ять про тебе житиме в наших серцях та в нашій історії! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше