Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Дергачівська громада попрощалася з Максимом Борисовим, старшим солдатом військової частини А1933, який помер 11 серпня внаслідок інфаркту

Новини
14.08.2023

На жаль, інколи смерть забирає кращих синів України не лише на полі бою 😢

Сьогодні Дергачівська громада попрощалася з Максимом Борисовим, старшим солдатом військової частини А1933, який помер 11 серпня внаслідок інфаркту.

Максим народився у Дергачах. Більшу частину життя прожив у нашому місті, де закінчив Дергачівський ліцей №1. Чоловік був патріотом своєї країни, разом з побратимами захищав Україну у зоні АТО/ООС у 2015-2016 роках.

З початку повномасштабного вторгнення рф, Максим приєднався до лав ЗСУ та боронив суверенітет нашої держави на найскладніших ділянках фронту.

Максим був гідним сином Батьківщини, чесною, відважною та доброю людиною. Життя чоловіка обірвалося на 45-му році. Сьогодні десятки людей прийшли попрощатися з ним на Піщанське кладовище у Дергачах.

У Максима залишились жінка Лариса, сини Олексій та Артем.

Щиро співчуваю рідним та близьким!

Спочивай з миром, воїне! Пам’ять про тебе житиме у наших серцях та у нашій історії! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше