Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Дергачівщина провела в останню путь Олександра Тєлєпнєва, старшого солдата 92-ї окремої механізованої бригади, який поліг у боях за нашу незалежність 17 березня на Сватівському напрямку

Новини
25.03.2023

Сьогодні Дергачівщина провела в останню путь Олександра Тєлєпнєва, старшого солдата 92-ї окремої механізованої бригади, який поліг у боях за нашу незалежність 17 березня на Сватівському напрямку поблизу селища Новоселівське.

Олександр народився у 1973-му році у Харкові. В 1982-му він разом з родиною переїхав до Дергачів, закінчив тут школу, потім вступив до автодорожнього технікуму, а у 2002-му році закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ.

У квітні минулого року Олександр Тєлєпнєв вступив до лав ЗСУ. Ставши на захист Української держави, боєць проявляв стійкість та мужність у боях з агресором. Олександр був відважною та справедливою людиною, чуйним батьком і гідним сином. Його з почестями поховали в Дергачах на Піщанському кладовищі.

У чоловіка залишився 17-річний син Арсеній та 70-річна мати Валентина Іванівна.

Щирі співчуття рідним та близьким! Ми пам’ятатимемо і помстимося! Спочивай з миром, герою!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше