Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Дергачівщина простилася з двома загиблими оборонцями Української землі – лейтенантом Костянтином Тюковим та солдатом Олексієм Гиренком

Новини
14.11.2023

Костянтин Тюков народився у Харкові у 1997-му році. З 2000-го року родина хлопця переїхала до Дергачів, де Костянтин закінчив Дергачівський ліцей №3. Надалі чоловік навчався в Національному університеті цивільного захисту та Харківському національну автомобільно-дорожньому університеті. До війни Костянтин працював у торгово-промисловому холдингу UBC Group, у вільний час обожнював займатися карате. У квітні 2023 року чоловік вступив до Збройних сил України. У складі 71-ої окремої єгерської бригади лейтенант Тюков мужньо захищав Батьківщину і, на жаль, загинув 16 жовтня в районі Вербового на Мелітопольському напрямку фронту. У 25-річного Костянтина залишилась дружина Діана, син Артем, мама Тетяна та бабуся Надія.

Олексій Гиренко народився у селищі Манченки. З 2015 року чоловік разом зі своєю родиною проживали у нашому місті. До повномасштабної війни Олексій працював будівельником. У березні минулого року він приєднався до лав ЗСУ, боронив державу у складі 127-ї окремої бригади територіальної оборони і, на жаль, загинув 9 листопада під Новодарівкою на Маріупольському напрямку. Олексію було 35 років, у чоловіка залишились дружина Інна, доньки Злата та Аделіна.

Сьогодні українських захисників провели в останню путь на Алеї Слави на Харківському кладовищі №18.

Кращі сини України гинуть на фронті за те, щоб ми мали змогу існувати як люди, як нація, як держава. Дергачівщина зі смутком оплакує ці непоправні втрати.

Щирі співчуття рідним та близьким! Ми пам’ятатимемо і помстимося! Спочивайте з миром, герої! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше