Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Дергачівщина простилася з двома загиблими оборонцями Української землі – Борисом Кушніром та Євгенієм Дигалом

Новини
18.02.2023

Борис Кушнір – корінний дергачівець. У березні минулого року він приєднався до лав Національної гвардії України, боронив державу у складі 5-ї Слобожанської бригади НГУ і загинув за нашу свободу 13 лютого під Кремінною на Луганщині. 6 січня Борису виповнилося 37 років, у чоловіка залишилась дружина Маргарита, 17-річна донька та 13-річний син.

Євгеній Дигало – житель Козачої Лопані. З початком повномасштабного російського вторгнення він вступив до Сил територіальної оборони. У складі 127-ї бригади ТРО ЗСУ молодший сержант Дигало мужньо захищав Батьківщину і загинув 11 лютого на Донеччині в районі Часового Яру. У 38-річного Євгена залишилась дружина Олена, 14-річний син та 10-річна донька.

Кращі сини України гинуть на фронті за те, щоб ми мали змогу існувати як люди, як нація, як держава. Дергачівщина зі смутком оплакує ці непоправні втрати.

Спочивайте з миром, герої! Ви завжди житимете у нашій пам’яті! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше