Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Дергачівщина попрощалася з Юрієм Рудіком, солдатом 92-ї окремої механізованої бригади, який поліг у боях за Україну 30 січня на Бахмутському напрямку

Новини
09.02.2024

Юрій народився у с. Коти на Чернігівщині. У дитинстві разом з батьками переїхав до м. Суми, а з 2005 року разом з родиною проживав у Дергачах. До війни чоловік працював водієм на одному з підприємств у Харкові.

Юрій був патріотом своєї країни, разом з побратимами захищав державу у зоні ООС у 2020-2021 роках. Брав участь в обороні Попасної. З початком повномасштабного вторгнення Юрій повернувся до лав українських Сил оборони, воював на Слобожанському та Донецькому напрямках.

Наприкінці січня Юрій зник безвісти. На жаль, з часом стало відомо, що підрозділ чоловіка потрапив під мінометно-артилерійський обстріл під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункта Андріївка. Внаслідок тяжких поранень воїн загинув.

Юрій Рудік був чесною та вольовою людиною, мав високе почуття справедливості, дуже любив своїх близьких та Батьківщину. На момент гибелі чоловікові було 54 роки. Мешканці міста провели героя в останню путь на Алеї Слави Семенського кладовища.

У Юрія залишились мати Катерина, дружина Наталія, дочка Катерина і син Олександр.

Щиро співчуваємо рідним та близьким!

Спочивай з миром, воїне! Пам’ять про тебе житиме у серцях українців! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше