Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Дергачівщина попрощалася з Сергієм Балаклицьким, солдатом 92-ої окремої механізованої бригади

Новини
29.05.2023

Сьогодні Дергачівщина попрощалася з Сергієм Балаклицьким, солдатом 92-ої окремої механізованої бригади, який героїчно загинув у боях на Бахмутському напрямку.

Сергій народився у селищі Літин на Вінничині, але все життя прожив у Дергачах. Чоловік навчався у місцевій школі, після її закінчення вступив до одного із ВНЗ Харкова. До початку повномасштабної війни Сергій працював водієм на висотному баштовому крані на одному із будівельних підприємств Харкова, у вільний час обожнював займатися спортом - тенісом та більярдом.

У березні минулого року Сергій Балаклицький вступив до лав ЗСУ. Ставши на захист Української держави, боєць проявляв стійкість та мужність у боях з агресором. Наприкінці квітня Сергій зник безвісти. На жаль, з часом стало відомо, що підрозділ чоловіка потрапив під обстріл під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Хромове.

На момент гибелі чоловікові було всього 28 років. Він був чесною, відважною і доброю людиною, справжнім другом для багатьох із нас. Сьогодні дергачівці провели українського захисника в останню путь на Алеї Слави Семенського кладовища.

У Сергія залишилась мати Галина.

Спочивай з миром, друже! Ти завжди житимеш у нашій пам’яті!🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше