Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Дергачівщина попрощалася з Олександром Шеломковим, солдатом 5-ї Слобожанської бригади НГУ, який помер 23 листопада внаслідок тяжкої хвороби

Новини
27.11.2023

Олександр народився у нашому місті, де проживав та закінчив Дергачівський ліцей №2. Потім чоловік навчався у Професійному-технічному училищі залізничного транспорту у Харкові, де отримав спеціальність слюсаря з ремонту рухомого вагонного транспорту.

Чоловік був патріотом своєї країни, разом з побратимами захищав Україну у зоні АТО/ООС починаючи з 2014 року. З початком повномасштабного вторгнення Олександр повернувся до лав українських Сил оборони та захищав суверенітет нашої держави на найскладніших ділянках фронту.

Олександр Шеломков був чесною, доброю і відважною людиною. На момент смерті йому було 34 роки. Сьогодні дергачівці попрощалися з українським захисником на Алеї Слави Семенського кладовища.

У чоловіка залишились донька Софія, мати Лідія, сестри Наталія та Любов, брат Андрій.

Щиро співчуваємо рідним та близьким Олександра з приводу тяжкої втрати. Нехай душа загиблого віднайде вічний спокій!

Спочивай з миром, воїне! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше