Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Дергачівщина попрощалася з Михайлом Шматченком, сержантом 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади, який помер 9 вересня внаслідок тяжкої хвороби

Новини
12.09.2023

Сьогодні Дергачівщина попрощалася з Михайлом Шматченком, сержантом 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади, який помер 9 вересня внаслідок тяжкої хвороби.

Михайло народився у Харкові, де проживав та закінчив будівельний ліцей №26. У 2019 році переїхав до Дергачів. Чоловік був патріотом своєї країни, разом з побратимами захищав Україну у зоні АТО/ООС, починаючи з 2014 року.

У квітні 2022 року Михайло повернувся до лав ЗСУ та боронив суверенітет нашої держави на найскладніших ділянках фронту.

Михайло був гідною, чесною, відважною та доброю людиною. Життя чоловіка обірвалося на 29-му році. Мешканці міста провели героя в останню путь на Алеї Слави Семенського кладовища, оплакуючи втрату гіркими сльозами.

У Михайла залишились мати Наталія, батько Володимир, жінка Лілія, дочки Ніна та Софія.

Щиро співчуваю рідним та близьким!

Спочивай з миром, воїне! Пам’ять про тебе житиме у наших серцях! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше