Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Дергачівщина попрощалася з Іваном Віценциком, молодшим сержантом 74-го окремого розвідувального батальйону, який загинув 21 січня у важких боях поблизу Авдіївки

Новини
25.01.2024

Іван народився у Харкові, де закінчив школу та коледж. З 2007 року чоловік разом з родиною проживали у Дергачах. До повномасштабної війни він працював водієм на одному із будівельних підприємств.

У травні 2022 року Іван вступив до ЗСУ та боронив нашу країну на найскладніших ділянках фронту. За високий професіоналізм під час виконання своїх обов'язків був нагороджений почесними медалями "За відвагу", "За хоробрість в бою", "Ветеран війни".

Іван Віценцик був вольовою, чесною людиною з високим почуттям справедливості, любові до своїх близьких і до рідної України. На момент гибелі чоловікові було 37 років. Мешканці міста провели героя в останню путь на Алеї Слави Семенського кладовища.

У Івана залишились батьки Людмила та Михайло, дружина Євгенія та троє дітей – Олександра, Іван і Анастасія.

Щиро співчуваємо рідним та близьким!

Спочивай з миром, воїне! Пам’ять про тебе житиме у серцях українців! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше