Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні Дергачівщина попрощалася із Сергієм Слободяном

Новини
22.02.2023

Сьогодні Дергачівщина попрощалася із Сергієм Слободяном, командиром взводу 15 окремої гірсько-штурмової бригади, який героїчно загинув 15 лютого у боях поблизу Парасковіївки на Бахмутському напрямку, захищаючи нашу свободу.

Сергій народився у Харкові, своє дитинство та більшу частину життя провів у Цупівці. Під час навчання у школі брав участь у спортивних заходах, разом зі своєю футбольною командою займав перші місця у змаганнях серед юнаків. Пізніше закінчив військову кафедру Харківського танкового училища.

Після вторгнення російської армії на Дергачівщину Сергій перевіз свою родину до Тульчинської громади, що на Віничинні, а сам прийняв рішення стати на захист України. У квітні 2022 року був прийнятий на службу до лав ЗСУ.

На момент гибелі чоловіку було всього 26 років. Десятки людей прийшли попрощатися з героєм на кладовище по провулку Семенському у Дергачах. У Сергія залишались дружина Катерина та трирічний син Давид.

Спочивай з миром, друже! Ми завжди пам'ятатимемо тебе як порядну, добру, чесну і щиру людину! 🕯

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше