Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні День пам'яті захисників України, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави!

Новини
29.08.2023

29 серпня, у день виходу українських військ з оточення в Іловайську у 2014 році, українці вшановують військових, які віддали у боротьбі за країну найцінніше - свої життя.

Захисники України продовжують відстоювати право на свободу, національну гідність та територіальну цілісність, тому саме вони є головними гарантами миру і безпеки для наших нащадків.

Світла пам'ять воїнам, які встали на захист своєї Батьківщини, своєї сім'ї, не втікаючи від свого обов'язку! Нехай Господь допоможе рідним усіх полеглих оборонців рідної землі пережити гіркий біль важкої втрати 😢

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше