Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні 90-ті роковини Голодомору 1932-1933 років та День пам’яті жертв голодоморів в Україні 🕯

Новини
26.11.2022

Московський режим вже не раз в історії нашої країни штучним та злочинним шляхом підштовхував українців до голоду, що є найбільшим злочином проти людяності та гуманності. Ми завжди будемо пам’ятати жертв 1921 – 1922 років, 1932 – 1933 років, 1946 – 1947 років, ми ніколи не пробачимо російських катів за безвинно замучених людей!

Мільйони українців загинули через повне вилучення харчів з їхніх домогосподарств зі сторони більшовицької влади, котра будувала свої «плани розвитку» у буквальному сенсі на крові. Є всі підстави вважати, що голодомори були спеціально спланованими злочинами московським комуністичним режимом, метою якого було знищити українців як націю.

Політика московії не змінюється й сьогодні. Завдаючи ударів по Україні, військові злочинці намагаються спровокувати продовольчу кризу як у нашій країні, так і у всьому світі.

Таку потягу північно-східних «братів» до геноцидів можна зупинити лише силою, котрої у нас точно вистачить. Ми зробимо все, щоб перемогти!

Пам’ятаємо жертв голодоморів! Зупинимо геноцид!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше