Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні, 18 березня, 100-літній ювілей відзначає корінний житель Дергачів, ветеран праці Олексій Іванович Старченко

Новини
18.03.2024

Олексій Старченко народився у 1924 році в Деркачах. За фахом все своє трудове життя чоловік присвятив залізничній справі. Олексій Іванович більше 40 років працював на ділянці залізничного сполучення Дергачі - Харків.

В останні роки свій час дідусь присвячує родині, яка підтримує його та безмежно любить. На жаль, у своєму поважному віці Олексій Іванович вже не має можливості бути таким активним як у молоді літа.

Сьогодні ми разом з головою Дергачівської організації ветеранів України Сергієм Остапенком зі щирими привітаннями та подарунками завітали до ювіляра.

Шановний Олексію Івановичу! Від щирого серця вітаємо вас з ювілеєм! Бажаємо міцного здоров'я, сімейного добробуту та мирного неба над головою! Дякуємо за ваші трудові подвиги, ви - взірець стійкості!

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше