Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні, 17 червня, напередодні Дня медичного працівника у міському Будинку культури відбулися урочистості за участі міського голови Вячеслава Задоренка, голови обласної ради Артура Товмасяна та інших почесних гостей.

Новини
17.06.2021
За ініціативи Вячеслава Задоренка та підтримки депутатів Дергачівської міської ради кращі медики громади заохочені грошовими преміями, нагороджені почесними грамотами і подяками.
Місцеві народні колективи та солісти-музиканти привітали медиків громади святковим концертом.
"Шановні медпрацівники, ви ведете нас по життю від народження. Ви справжні герої, бо робите неможливе в той час, коли це найбільш необхідно.
Ми цінуємо це і намагатимемося підтримувати вас усіма силами. Низький уклін вам і велика дяка за кожне врятоване життя! Зі святом!" - зазначив у святковому привітанні Вячеслав Задоренко.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше