Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні 11 сімей з Прудянського старостинського округу підписали договори приймання у власність модульних будинків, встановлених за сприяння благодійного фонду «До України з любов’ю»

Новини
21.03.2024

Домівки цих родин були повністю знищені внаслідок російської агресії. Тепер вони офіційно отримали нові, де зможуть облаштовувати власний побут, створюючи величезну надію на повернення повноцінного життя до зруйнованих Прудянки і Цупівки.

Станом на сьогоднішній день у Прудянці, Цупівці та Слатиному загалом встановлено вже 44 модульних будинки. У кожній такій оселі в залежності від кількості членів родини є одна, дві або три спальних кімнати з меблями, душова, санвузол, кухня з витяжкою та необхідним приладдям тощо.

Нагадаю, що цей проєкт реалізується благодійним фондом «До України з любов’ю» спільно з Дергачівською військовою адміністрацією завдяки потужній підтримці наших мешканців сім’ями зі Сполучених Штатів Америки, які долучаються до системи донорства, обираючи на сайті фонду українську родину, якій бажають допомогти, і купляють для неї модульний будинок.

Велика шана благодійникам та небайдужим американцям! Разом до перемоги! 

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше