Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сім’ї матерів загиблих учасників АТО/ООС привітали з Днем матері

Новини
10.05.2021

За ініціативи міського голови Вячеслава Задоренка, у другу неділю травня, коли Україна святкує День матері, заступник міського голови Лариса Несміян спільно з заступником військового комісара – начальником відділення рекрутингу та комплектування Дергачівського РТЦК та СП капітаном Михайлом Овчаренком відвідали сім’ї матерів загиблих учасників АТО/ООС, які проживають на території Дергачівської громади.

Особливої уваги і турботи у День матері потребують ті жінки, які втратили найдорожче – своїх синів, – героїв нашої громади, країни. Адже за кожним подвигом Героя стоїть його мати – ніжна та водночас неймовірно сильна жінка.

Представники міської ради та Дергачівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки привітали жінок з Днем матері та висловили глибоку шану й подяку за виховання синів-героїв:

Молодчу Людмилу Петрівну, мешканку міста Дергачі;

Ращупкіну Валентину Олександрівну, мешканку смт Козача Лопань;

Третякову Надію Миколаївну, мешканку села Безруки;

Михальчук Наталію Іванівну, мешкану села Великі Проходи.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше