Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України! Вітаємо вас з професійним святом - Днем Збройних Сил України!

Привітання
06.12.2021
Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України! Вітаємо вас з професійним святом - Днем Збройних Сил України!
 
Саме у цей складний для нашої країни час ми усвідомили, що сильна держава починається із сильної армії.
 
Сьогодні День Збройних сил України ми зустрічаємо в особливих умовах, а тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки, героїчно захищають свою Батьківщину зі зброєю в руках на Сході країни.
 
Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Служба в лавах Української армії для вас не просто професія, це – найвища честь, покликання.
 
Ви захищаєте рубежі нашої країни, її національні інтереси, забезпечуєте спокій громадян та завжди на варті суверенітету і територіальної цілісності держави.
 
Бажаємо Вам незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров'я та звершення всіх мрій і побажань.
 
Дергачівський міський голова
Вячеслав Задоренко
 
Депутат Харківської обласної ради
Євген Шатохін
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше