Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні мешканці громади! Інформуємо вас, що на даний момент у громаді НЕ здійснюється активна реєстрація на грошову допомогу від ООН або інших благодійних фондів

Новини
30.08.2023

💰 З червня по серпень у Дергачівській громаді працювали представники Громадської організації «Мартін-клуб» у взаємодії з волонтерами Міжнародної гуманітарної організації «Mercy Corps», Дитячого фонду ООН (UNICEF) та Благодійного фонду «Мирне Небо Харкова».

👨‍👩‍👦‍👦 На отримання фінансової допомоги благодійниками зареєстровано більше 4000 заявок від домогосподарств. Зараз триває опрацювання існуючих заявок, відповідно до них здійснюються виплати або надається відмова.

⚠️ Про відновлення роботи організацій та фондів з надання фінансової допомоги ми проінформуємо заздалегідь на наших офіційних сторінках.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше