Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні мешканці Дергачівської громади!

Новини
06.07.2021
З метою створення умов сприятливих для життєдіяльності людей, забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах, на підставі Закону України «Про відходи», Кодексу України про адміністративні правопорушення, Закону України від 06.09.05 № 2807-IV «Про благоустрій населених пунктів», Закону України «Про житлово-комунальні послуги», КП «Дергачікомунсервіс» пропонує громадянам укласти договори на отримання послуги з вивозу твердих побутових відходів з домоволодінь приватного сектору Дергачівської громади.
 
❗З УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ЩОДЕННО З 9:00 ДО 16:00 ЗА АДРЕСАМИ:
▶️ МІСТО ДЕРГАЧІ, ВУЛИЦЯ 1 ТРАВНЯ, 20;
▶️ МІСТО ДЕРГАЧІ, ПЛОЩА ПЕРЕМОГИ, 2.
 
Телефон для довідок: (05763)3-01-48
ВАРТІСТЬ ПОСЛУГИ: 13 грн 97 коп люд./міс.
 
Для укладення договору при собі мати:
✔️копію паспорта власника:
✔️копію ідентифікаційного коду;
✔️довідку про склад сім’ї (видається в міській раді за адресами:
?місто Дергачі, площа Перемоги, 5, каб.7;
?місто Дергачі, площа Перемоги, 2, каб. 17).
 
Додатково інформуємо:
?Відповідно до ст. 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» – споживачі зобов’язані укласти договір про поводження з побутовими відходами з особою, визначеною у встановленому законодавством порядку.
?Відповідно до ч. 2 ст. 35-1 Закону України «Про відходи» – власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів укладають договори з виконавцем послуг з вивезення побутових відходів, здійснюють оплату послуг з поводження з побутовими відходами.
?Згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, порушення правил у сфері благоустрою населених пунктів тягне за собою накладення штрафу від 20 до 80 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше