Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні мешканці Дергачівщини! У зв'язку з наближенням великодніх свят закликаємо вас утриматись від відвідування кладовищ на території нашої громади!

Корисна інформація
30.03.2023

‼️ Шановні мешканці Дергачівщини! У зв'язку з наближенням великодніх свят закликаю вас утриматись від відвідування кладовищ на території нашої громади!

Мінна небезпека залишається надзвичайно високою. Відмова від відвідування кладовищ є гарантією збереження вашого здоров'я та життя.

❗️ Особливо небезпечно відвідувати кладовища у населених пунктах, які перебували у зоні активних бойових дій чи під окупацією. Це стосується усіх старостинських округів громади. Піротехніки та спеціалісти ДСНС регулярно працюють над розмінуванням, але про повне вирішення цією проблеми говорити зарано.

Прошу вас бути свідомими громадянами, берегти себе та близьких, дотримуватись правил мінної безпеки. Будьте пильними та обережними, адже вибухонебезпечні предмети можуть бути всюди!

Пам'ятаємо померлих, але цінуємо живих! Дякую за розуміння 🤝

Начальник Дергачівської міської військової адміністрації Вячеслав Задоренко

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше