Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні громадяни! Будь ласка, укладайте договір на вивіз сміття з метою запобігання утворенню стихійних сміттєзвалищ у нашому місті

Корисна інформація
03.04.2023

🚯 На цьому фото нагальний приклад того, як НЕ МОЖНА РОБИТИ! Нещодавно працівники Дергачікомунсервісу ліквідували стихійне сміттєзвалище по вулиці Морозенка. Але попередження щодо заборони викиду сміття та заклик про необхідність укладення відповідного договору люди чомусь ігнорують і продовжують виносити сміття прямо під опору, на якій розміщено відповідні оголошення.

🗑 На вулицях 1 Травня, Національного Прапора, Січовій, Морозенка, провулку Морозенка та в’їзді Морозенка, які знаходяться поблизу цього несанкціонованого сміттєзвалища, загалом розташовано більше 300 приватних будинків. З них договір на вивіз сміття з Дергачікомунсервісом підписали 85 абонентів, тобто 28% від загальної кількості домоволодінь. У всіх абонентів, які уклали договір, двічі на місяць комунальний сміттєвоз забирає побутове сміття безпосередньо з подвір’я. Що відбувається зі сміттям інших мешканців здогадатися не складно, якщо ще раз поглянути на фото.

✅ Вкотре наголошуємо, будь ласка, ПОВАЖАЙТЕ СЕБЕ І ОТОЧУЮЧИХ! Коли у вас збирається органічне сміття – не паліть, а компостуйте його на власних земельних ділянках, бо компост є чудовим добривом для городництва. Укладайте договори щодо вивозу побутових відходів з Дергачікомунсервісом. ВАРТІСТЬ ДОГОВОРУ СТАНОВИТЬ 13,97 грн НА МІСЯЦЬ З ОДНІЄЇ ОСОБИ. Наразі робота Дергачікомунсервісу підтримується лише за рахунок дотацій з місцевого бюджету. Від кількості підписаних вами договорів залежить якість обслуговування населення комунальним підприємством.

📍 Для укладення договору необхідно звернутися за адресою: м. Дергачі, вул. 1 Травня, 20 (щовівторка з 08:00 до 12:00, щочетверга з 08:00 до 12:00).

📲 Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном: +38 (063) 352-50-69 (щовівторка з 08:00 до 12:00, щочетверга з 08:00 до 12:00).

⚠️ У випадку, якщо люди не припинять засмічувати довкілля, Дергачівська міська рада ініціює широкомасштабну кампанію для розшуку та притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності згідно чинного законодавства.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше