Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Серед мешканців громади відбулися змагання зі спортивної риболовлі

Новини
11.07.2021
За підтримки міського голови Вячеслава Задоренка, Управління освіти, культури, молоді та спорту, сьогодні, 11 липня, з нагоди Дня рибалки, у Слатиному на ставку «Гримучий ключ» відбулася відкрита першість Дергачівської територіальної громади з рибної ловлі серед 11 команд старостинських округів.
Багато учасників є постійними і беруть участь у риболовлі вже декілька років поспіль.
Після п'ятигодинних змагань рибу (краснопірку, плотву, окуня, товстолоба та карася) було зважено та підраховано.
За результатами змагань:
? 1 місце здобула команда селища Козача Лопань (родина Орлових);
? 2 місце – представники селища Слатине (Юхта Максим та Коротченко Володимир);
? З місце – у команди з міста Дергачі (Шатун Любов та Кондрук Андрій).
Перший заступник міського голови Євген Шатохін, заступник міського голови Світлана Кучеренко, начальник відділу культури, молоді та спорту Валерія Марєйкіна, судді змагань Вадим Семенченко та Олексій Галашко привітали переможців, нагородивши їх кубками, медалями, грамотами і подарунками.
Серед присутніх також відзначили найменшого учасника змагань – вихованця ліцею №2 Андрія Кондрука та найстаршого учасника – Любов Михайлівну Шатун. Окрім цього, нагородили учасників Максима Юхту та Володимира Коротченка, які впіймали найбільшу рибу – коропа вагою 1,2 кг .
Усі без вийнятку учасники були нагороджені подяками за участь. Після змагання представники команд і члени з груп підтримки смакували смачну кашу та рибну юшку.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше